Hur blir jag medlem

Hur blir jag medlem?

Du blir medlem genom att betala in medlemsavgiften på 200:- till 123 117 1743 via swish. (Onsala Discgolf) märk betalningen med M. samt ditt för och efternamn.

Vill man ha SDGF-tävlingslicens betalar man in 450:-

När betalningen är gjord så skickar ni ett mail till info@onsaladiscgolf.se med följande information: namn, adress, personnummer,  mailadress, mobil samt vad du betalat in för.

Medlemsregistret uppdateras varje tisdag.

Som medlem i Onsala Discgolf får du 10% rabatt hos Fyndisc.se.

För att få rabbaten behöver du:

1) Skapa ett konto på fyndisc.se och maila klubb@fyndisc.se  klubbtillhörighet (Onsala DG).

Som medlem i Onsala Discgolf får du 15:- kr rabatt på varje disc du köper på Discsport.se.

För att få rabatten behöver du:

1) Skapa ett konto på discsport.se och ange klubbtillhörighet. (Onsala DG)

2) Meddela klubben vilken epost du skapat kontot med. (Skicka ett mail till: info@onsaladiscgolf.se)

PDGA Licens

Onsala Discgolf rekommenderar alla medlemmar att skaffa PDGA Licens också. Detta för kunna få raiting poäng på alla sanktionerade tävlingsrundor samt att det hjälper Svenskdiscgolf att växa. För att komma till PDGA's hemsida klicka på länken: PDGA LICENS