Kaparetouren

Kaparetouren

Kaparetouren är klubbens veckotävling som går av stapeln varje onsdag ifrån 6:e april till 8:e September.  På Kaparebanan i Onsala. Kaparetouren är till för alla så väl nybörjare som vill känna på tävlings pulsen till de mer erfarna spelare. Man behöver inte vara medlem för i någon klubb för att deltaga. Starttiden är 18:30 samling vid Tee #2 klockan 18:15. (Start tid 18:00. Samling 17:45 i April & September.)

Vi räknar de 7 bästa deltävlingarna under säsongen.


Banan är då avstängd mellan 17.45-21.00 för kaparetouren varje onsdag


Klasserna vi kör är Open för de med raiting 930 eller över samt Advance med Raiting på 929 eller lägre. Nytt för 2019 är att vi har lagt till en Amatörklass för de som inte hunnit få någon raiting. Vilken klass man tillhör beror på raiting den 1:e april 2019. Spelare i Amatör får lov att välja att spela i Advance om de vill. Spelare i Advance får välja vid första deltävlingen om de vill spela Advance eller Open.

Vi hoppas kunna få till en Damklass iår också.

Vid ev. ogiltlig DNF. Kommer spelaren som gör detta få +0,2 i pålägg på sin totalscore. Det är upp till spelaren som inte följföljer tävlingen att anmäla orsak till tävlingsledningen.


Kaparetouren kostar:

Prova på  50:- (Ingår i övriga avgiften om man vill fortsätta med fler deltävlingar.)

Hela Touren Onsala DG medlem: 100:-

Hela Touren Icke Onsala DG Medlem: 200:-


Ansvariga för Kaparetouren är: Hasse Tegebäck, Alexander Lian & Henrik Johansen. Kontakta någon utav dessa vid ev. frågor.


Vi kör med Spinndiscgolfs digitala scorekort och anmälan öppnas måndagen innan deltvälingen går avstapeln. Det man måste göra är att skapa en användare på följande sida: Skapa användare

Instruktioner för hur man gör med det digitala scorekortet: Instruktioner


REGISTRERING TILL KAPARETOUREN KLICKA HÄR

Välkomna!

Statistik

Resultat

<-- LÄNK kommer

<-- LÄNK kommer