Hur blir jag medlem

Hur blir jag medlem?

Du blir medlem genom att betala in medlemsavgiften på 400:- I medlemsavgiften ingår SDGF-tävlingslicens

MÄRK BETALNINGEN MED ERT EFTERNAMN.

och glöm inte skicka ett mail till info@onsaladiscgolf.se med följande information: namn, adress, personnummer, mailadress, mobil samt vad du betalat in för. Avgiften swishas till nummer: 0736-87 02 13 (Joakim Porath) märk betalningen med M. samt ditt för och efternamn.

Som medlem i Onsala Discgolf får du rabatt hos Discsport.se

För att få rabatten behöver du:

1) Skapa ett konto på discsport.se och ange klubbtillhörighet. (Onsala DG)

2) Meddela klubben vilken epost du skapat kontot med. (Skicka ett mail till: info@onsaladiscgolf.se)

PDGA Licens

Onsala Discgolf rekommenderar alla medlemmar att skaffa PDGA Licens också. Detta för kunna få raiting poäng på alla sanktionerade tävlingsrundor samt att det hjälper Svenskdiscgolf att växa. För att komma till PDGA's hemsida klicka på länken: PDGA LICENS

Adress:

Håkullavägen