Hur blir jag medlem

Hur blir jag medlem?

Du blir medlem genom att betala in medlemsavgiften på 200:- till vårt konto på SEB: 5694-08 084 42.

MÄRK BETALNINGEN MED ERT EFTERNAMN.

och glöm inte skicka ett mail till info@onsaladiscgolf.se med följande information: namn, adress, personnummer, mailadress, mobil samt vad du betalat in för.

Som medlem i Onsala Discgolf får du rabatt hos Discsport.se

För att få rabatten behöver du:

1) Skapa ett konto på discsport.se och ange klubbtillhörighet. (Onsala DG)

2) Meddela klubben vilken epost du skapat kontot med. (Skicka ett mail till: info@onsaladiscgolf.se)

Licenser

Från och med 2016 så skaffar man sin tävlings licens (SFF) och sin PDGA licens genom den klubb man tillhör. Vilket innebär att du betalar in till samma kontonummer (SEB: 5694-08 084 42) för att få din tävlingslicens det samma gäller för PDGA. (se nedan för priser glöm inte skicka mail till info@onsaladiscgolf.se för att detta skall bli tillagt!)

GLÖM INTE ATT MÄRKA BETALNINGEN MED ERT EFTERNAMN

Tävlings licens i Sverige (SFF):

Junior: 100:-

Senior: 200:-

PDGA Licens:

PDGA Junior / Amatör: 200:-

PDGA Pro: 290:-

Förslag:

Spelare som är över 19år spelar i Amatörklassen och vill ha PDGA och SFF:

200:- Medlemsavgift OnsalaDG

200:- SFF

200:- PDGA Amatör

600:- Spelare betalar in till klubbens kontor och skickar sina uppgifter till klubbens mail. Märk inbetalningen med efternamn!

Adress:

Håkullavägen